September 1, 2011

Πρόγραμμα Ενίσχυσης για νέους Δημοσιογράφους 2011

Το Ίδρυμα Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα προτίθεται να ενισχύσει τρεις νέους δημοσιογράφους προκειμένου να παρακολουθήσουν το διεθνές δημοσιογραφικό πρόγραμμα Crete Writting Workshop το οποίο θα διεξαχθεί στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (www.rpi.gr) στα Χανιά της Κρήτης μεταξύ 17 – 27 Ιουνίου 2011.

Το υψηλού επιπέδου αυτό πρόγραμμα με έμφαση στην περιβαλλοντική και πολιτισμική δημοσιογραφία πραγματοποιείται σε συνεργασία του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Τμήματος επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το πρόγραμμα ενίσχυσης καλύπτει τα έηοδα παρακολούθησης του workshop, την διαμονή σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και την πλήρη διατροφή.

Προσόντα:

α) Άριστη γνώση της Αγγλικής η οποία αποδεικνύεται με Certificate In Proficiency ή άλλο τίτλο αντίστοιχου επιπέδου. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

β) Πτυχίοι Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού ή Δημοσιογραφίας και Με ή Επικοινωνίας και ΜΜΕ ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων και αντίστοιχων της αλλοδαπής ή Πληροφορικής και ΜΜΕ των ΤΕΙ Πάτρας. Δεκτοί μπορεί να γίνουν και φοιτητές των παραπάνων τμημάτων εφόσον βρίσκονται στο τελυταίο έτος των σπουδών τους και θα αποδεικνύεται με αντίστοιχη βεβαίωση του Προέδρου του τμήματος.

γ) Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν νέοι δημοσιογράφοι ηλικίας έως 28 ετών, μη πτυχιούχοι, οι οποίοι όμως έχουν αποδεδειγμένοι δημοσιογραφική εμπειρία δύο τουλάχιστον ετών κατά προτίμηση στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.creteww.net και να αποστείλουν το Βιογραφικό τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση contact@rpi.gr ή στο τηλεομοιότυπο: 3936071371.

Η επιλογή  θα γίνει από τριμελή επιτροπή η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του Ιδρύματος Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα, του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου και του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπηστημίου.

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής ορίζεται η Παρασκευή 27 Μαΐου ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles